«Невалентинні» кіногерої: альтернативна добірка до Дня Валентина

Самотні та щасливі

Напередодні Дня святого Валентина мережа рясніє тематичними кінодобірками про «Довго і щасливо».

Підготували для вас добірку героїв фільмів та серіалів, які не паряться через самотність.

Це персонажі, що надто раціональні та прагматичні для кохання, або їм банально не до того. І це - нормально.

Шерлок Голмс 

Звідки? Cеріал «Шерлок»

Перший герой, який спадає на думку – це Шерлок з однойменного серіалу. «Броня» детектива стала слабшою після зустрічі з чарівною Іреною. Їхні непрості стосунки часом виглядали, як суперництво, а інколи – це була палка пристрасть. При парою їх важко назвати.

Швидше – інтелектуальне захоплення один одним. До того ж у серіалі не раз згадувалося, що Голмc не кохав по-справжньому Ірену.

Кессі 

Звідки? Х/ф «Перспективна дівчина»

Кессі біля 30. Дівчина живе з батьками і працює у невеличкій кав'ярні. Коханого у неї немає, як і бажання мати серйозні стосунки. На додаток, вона ще й мститься скромним хлопцям. Що ж вона для цього робить? Одягається у зухвалий одяг і відправляється ввечері у бар, де прикидається п'яною.

Так вона «полює» на чергового невпевненого у собі чоловіка, який скористається її станом. Кессі влаштовує їм ще те випробування. Уже у них вдома вона різко приходить до тями і жорстоко карає хтивих супутників.

Шелдон Купер 

Звідки? Серіал «Теорія великого вибуху»

Шелдон почувався доволі комфортно серед свого кола спілкування, і він навіть не задумувався про створення сім'ї. А деякі кінокритики вважають, що персонаж – асексуальний, адже хлопець не виявляв зацікавлення до будь-якого роду стосунків. Однак попри відсутність у Купера романтичного настрою, йому таким вдалося привернути увагу щонайменше 4 жінок та одного чоловіка. Щоправда, він щоразу зовсім не розумів ситуацію. Це той випадок, коли герою вкрай важко було знайти другу половинку.

З усім тим, (спойлер!) Шелдон познайомився з дівчиною Емі, і з них вийшла доволі нетипова пара. У кожного з них були свої «таргани» в голові, а їхня неспішна історія розвивалася впродовж кількох сезонів, і врешті-решт закінчилася весіллям.

Мона 

Звідки? Х/ф «Друзі»

Легка та красива французька драма про любовний трикутник. У центрі історії – двоє друзів – зарозумілий красень Абель і скромний актор-початківець Клеман. Одного дня їхні дружні стосунки «похитнулися», коли обоє закохалися в Мону — симпатичну продавчиню кави на Північному вокзалі Парижа.

Але Моні зараз не до роману, і вона не звертає увагу на жодного з них. У дівчини є таємниця, яка не дає їй спокою. Виявляється, красуня відбуває термін у в'язниці. Щоправда, умовний. Але їй все одно щовечора потрібно там відзначатися.

Джерело: 24

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень