Карась змусив дружину Мангушева спалити рештки свого чоловіка (ФОТО)

Аби тому не відтяли голову

Мангушев -- ліворуч угорі

Наш легендарний Євген Карась зумів посіяти неабияку паніку в оточені того самого Ігоря Мангушева, який свого часу прославився відео, на якому позував із черепом загиблого на АЗОВсталі українського бійця і пояснював – чому кацапам необхідно перебити нас усіх.

Той фарс-перформанс викликав чималий резонанс, але...

Сталося не так, як тому Мангушеву гадалося. Його самого вбили в Україні.

 

При чому за не до кінця зрозумілих обставини.

Усміхнений ліворуч -- Євген Карась

Підозрюють кадировців, вагнерівців чи просто ФСБ, які чомусь вирішили «замочити» цього достатньо видного роспропагандиста та кадрового військового офіцера, який був дуже небезпечним для нас ворогом:

Він керував підрозділом, який займався боротьбою з БПЛА, отримуючи донати та необхідну техніку з різних кінців світу.

 

Вважається, що багато контактів було «зав’язано» на нього особисто, тож сама його смерть може вважатися серйозною втратою для ворога.

Мангушев

Проте найцікавіше почало коїтися пізніше. Цікаві деталі розповіла днями Тетяна Азаревич - дружина осатанілого пропагандиста, який казав їй, що мріє «побачити палаючий Київ».

Відомо, що після смерті цього упиря Євген Карась оголосив, що готовий заплатити 10 000 дол. за голову Мангушева і це, як можна судити з інтерв’ю його дружини для RTVI, викликало справжню паніку і в неї, і в найближчого оточення російського бойовика.

Ліворуч -- дружина Мангушева, праворуч -- Євген Карась

Як пише сьогодні Карась:

Дійсно, як виявилося, заявлена Карасем винагорода в 10 000 дол. швидко обросла чутками і виросла в середовищі орків до уявних $70 000, так що виникла навіть підозра, що працівники моргу можуть захотіти потай відтяти голову Мангушева, аби передати її – через Вірменію – до України.

Ось як про це розповідає сама дружина (Тетяна Азаревич):

Мы его кремировали. Там была такая ситуация, что за его череп назначили цену $70 000. И какое-то время перед поминками мы прятали его тело.

 

Люди разные, а сумма большая. Кремацию делали в Подмосковье. При нас тело отправили в печь.

 

Гроб охраняли бойцы, мы опасались, что враги подкупят сотрудников морга или охранников крематория и отрежут Игорю голову. Поэтому проконтролировали каждый этап кремации.

Так у вогняній печі закінчився земний шлях того, хто мріяв побачити у вогні Київ.

Дорога на якій вбили Мангушева

Перед цим його голову – символічно – прострілили на якійсь пересічній дорозі в Україні, і зробили все чи не спеціально так, щоб воно виглядало як страта.

Тим часом, кажуть, що його дружина, яка зараз роздає інтерв’ю ЗМІ, насправді, відома тим, що заробляє гроші виставляючи свої заголяси в OnlyFans та вКонтакті.

Фарс завершився – фарсом

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень