«Є російський слід»: гендиректор «Київстар» зробив тривожну заяву (ВІДЕО)

У «Київстар» обіцяють надати компенсацію абонентам

Терміни поновлення роботи мобільного оператора «Київстар» поки невідомі. Фахівці працюють над усуненням наслідків атаки хакерів. Для з’ясування обставин та наслідків втручання у діяльність мережі залучили правоохоронні органи.

Про це заявив Олександр Комаров, генеральний директор компанії «Київстар».

— Війна з росією має багато вимірів і один із них — у кіберпросторі.

 

На жаль, сьогодні вранці Київстар став метою надпотужної хакерської атаки, внаслідок якої тимчасово недоступні послуги зв’язку та доступу до інтернету.

 

Поки що терміни відновлення сервісів остаточно незрозумілі, — сказав він.

Гендиректор додав, що «Київстар» обов’язково надасть компенсацію абонентам, які не мали зв’язку. Він перепросив за тимчасові незручності.

Нагадаємо, з ранку 12 грудня абоненти «Київстар» зіткнулися з відсутністю мережі, неможливістю здійснювати дзвінки та відсутністю інтернету. Збій, окрім відсутності зв’язку, має й інші наслідки: у Києві та інших містах не працюють термінали для оплати у супермаркетах. У Сумах не працює система оповіщення повітряної тривоги. Тимчасово про загрозу повідомлятиме поліція та ДСНС. Також спостерігаються локальні збої у роботі автоматики у деяких містах. Так, у Львові, а також у Сумах, не вимкнулися нічні ліхтарі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень