Готуйтесь до новосілля: 5 знаків Зодіаку, яку у 2024 році куплять омріяне житло

Астрологи кажуть, що цього року одразу п’ятьом знакам Зодіаку випадає шанс придбати омріяну домівку

Козоріг

Козороги славляться своєю амбіційністю та вмінням досягати поставлених цілей. У 2024 році їхньою метою стане купівля власного житла і ніщо не зможе стати у них на заваді.

Вже під кінець літа, чи максимум восени багато Козерогів зможуть похвалитися такою цінною та важливою покупкою. Що їм для цього потрібно буде робити? Багато працювати.

 

Телець

Тельці — це ті люди, які обожнюють стабільність, особистий простір та власний комфорт. Все це їм може забезпечити лише власна домівка, і якщо її немає, то Тельці відчувають велику депресію з цього приводу. Цього року зірки будуть на вашому боці.

Скоріш за все, житло ви придбаєте не за власні накопичення. В цьому вам допоможе якась ситуація: великий виграш, фінансова допомога від близьких, або ж продаж старої нерухомості, якщо така у вас є.

 

Рак

Раки теж відносяться до великих любителів домашнього затишку. “Погода” в домі для них є дуже важливою, та неабияк впливає на їх моральний стан. У 2024 році ви матимете можливості та ресурси для того, щоб покращити власні житлові умови. Переїзд відбудеться і він дуже гарно відіб’ється на ваших стосунках з партнером чи партнеркою.

Діва

Діви дуже практичні, не бояться змін і завжди виступають їх ініціаторами. Навіть якщо ви маєте власне житло — немає меж досконалості. Ви запросто можете захотіти змінити його на краще, більше, сучасніше чи комфортніше. У 2024 році ви матимете для цього багато шансів. Щоправда, готуйтесь багато попрацювати, а ще можливо навіть взяти кредит.

Скорпіон

Сімейні Скорпіони, а особливо якщо вони щасливі в шлюбі, робитимуть все для того, щоб фінансове становище родини було хорошим. Також вони робитимуть все, аби комфортними були й умови для проживання сім’ї.

Цей рік — буде роком великих змін. Якщо інші знаки ймовірно просто обзаведуться власним помешканням, то Скорпіони можуть і зовсім купити його в іншій країні.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень