Головна ялинка країни. Столичну красуню встановлять без жодної копійки бюджетних коштів

Ані коштів міського бюджету Києва, ані державних не витрачатимуть

Столична ялинка 2022-2023

Головну ялинку країни цього року встановлять на Софіївській площі у Києві. Усі витрати - коштом меценатів. З бюджету міста і держави на її оздоблення не піде ні копійки, заявили у Folk Ukraine, які зазвичай організовують зустріч Нового року у столиці.

Як і того року, на локації не буде фудкортів, а ялинка, її оздоблення, іграшки, а також генератор для освітлення будуть коштом меценатів. З державного і міського бюджету не витратять ані копійки, – розповів голова компанії Folk Ukraine Ігор Добруцький.

Якою буде тематика цього річної новорічної локації - поки невідомо, концепцією займаються у мерії Києва.

Нагадаємо, що торік на Софійській площі ялинку підсвітили 19 грудня у День святого Миколая. Вона була прикрашена голубами, а на верхівці був тризуб. Ялинку підсвічували енергоощадними синьо-жовтими гірляндами, які живились від генератора.

Джерело: Вечірній Київ 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень