Фінансова приємність – Тельцям, провокації на роботі – Терезам: гороскоп на 21 лютого

А Козорогам знадобиться терпіння

ОВНИ

Спробуйте бути більш відкритими та щирими. Вам доведеться спілкуватися з різними людьми, можливо, у вашому житті з'являться надто ніжні та вразливі особи.

ТЕЛЬЦІ

Стежте за своїм оточенням і не вірте всьому, що почуєте. Друга половина дня принесе фінансову радість – вам запропонують нескладний варіант підробітку.

БЛИЗНЯТА

Не спокушайтеся надто привабливими пропозиціями. Не виключено, що проти вас хтось веде нечесну гру. Цей час ідеально підходить для тих, хто займається творчою роботою.

РАКИ

Цього дня ви можете стати справжніми фінансовими щасливчиками. Однак від серйозних витрат зорі радять утриматися.

ЛЕВИ

З важливими справами бажано розібратися у першій половині дня. Вас чекає зустріч з шанувальником і вам вже буде не до роботи. 

ДІВИ

Намагайтеся контролювати витрати і обговорюйте серйозні покупки з рідними. Цього дня про вас згадають старі друзі, тому вечір може бути насиченим.

ТЕРЕЗИ

Не піддавайтеся на провокації колег. Ділові партнери порадують вас цікавими пропозиціями, а домашні дадуть вам більше свободи.

СКОРПІОНИ

Не шукайте виправдань і займіться розв'язанням проблем. Цього дня у вас є шанс впоратися з чималою кількістю питань.

СТРІЛЬЦІ

Зважайте на думку колег. Цей день ідеальний для колективної праці, а нові партнери будуть раді співпраці і ви зможете отримати кілька вигідних угод.

КОЗОРОГИ

Вам потрібно набратися терпіння, щоб не реагувати на витівки колег. Обстановка на роботі не повинна вплинути на ваш настрій та на вашу працездатність. Залишайтеся оптимістами.

ВОДОЛІЇ

Цього дня всі ніби змовилися й вирішили потішити вас своїм візитом. Вас чекають душевні бесіди і з родичами, і з друзями, і з колегами. Навіть не сподівайтеся усамітнитися.

РИБИ

Зосередьтеся на своїх обов'язках, бо ваш керівник цього дня буде дуже вимогливим і прискіпливим. Також зараз краще нічого не планувати, бо плани можуть змінюватися ледь не щогодини.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень