Фігурка слона і рибки: що допоможе швидко завагітніти

Народні прикмети

Вагітність – для деяких жінок мрія і мета, для досягнення якої вони варті зробити неймовірне. Іноді для того, аби швидше завагітніти, у пригоді можуть стати народні прикмети.

Рибки

Малюнок рибки потрібно покласти під подушку. Якість малюнка і кількість рибок на зображенні не має значення. Кажуть, такі рибки під подушкою мають бути доти, доки не наступить вагітність.

Гілочка освяченої верби

Освячені речі мають особливу енергетику. Верба вважається символом життя. Тож ще в давні часи люди вірили, щоб жінка швидше завагітніла, в ліжко клали гілочку верби. І на сьогодні прикмета не втратила своєї сили.

Фікус

Допомогти завагітніти може і кімнатна рослина — фікус. Для цього за подарованим вазоном треба ретельно доглядати і якомога частіше бути поруч. Коли рослина приживеться, зросте і зміцніє, настане довгоочікуване диво.

Фігурка слона

Фахівці з фен-шую кажуть, що фігурка слона допомагає створити сприятливу атмосферу в житлі. Для цього фігурку тварини з опущеним хоботом треба поставити у спальні. Якщо у жінки є фізіологічні проблеми, які заважають завагітніти, то до фігурки слонихи треба додати ще маленьке слоненятко. Забирати ці атрибути не варто навіть після зачаття, адже вони допоможуть виносити й народити здорового малюка.

Звернутися за допомогою до вагітної

Багатьом відомо, що погладжування живота вагітної жінки, може допомогти й завагітніти тій, хто торкається майбутньої мами. Також вагітну можна попросити вам допомогти і поділитися енергією:

  • чхнути на вас.
  • поїсти з одного посуду.
  • дозволити приміряти її речі.
  • також вважається дієвим методом сидіння на тому стільці, де до цього була вона.

Дитячі речі

Є забобон, що купувати речі для новонародженого не варто. Але насправді думки матеріальні і пінетки або повзунки на видному місці у кожній кімнаті допоможуть реалізувати мрію.

Джерело: Ukr.Media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень