Енергетики назвали регіони де не вдасться уникнути відключень світла

Таких областей на сьогодні дві

Завчасно готувалися до відключення світла восени та взимку закликають мешканців Дніпропетровської та Полтавської областей. Через пошкоджену енергомережу уникнути цього не вдасться.

- Відключення будуть. Я думаю, що вони будуть за графіком, ми впораємося з його виконанням, як і торік. Ми дуже багато працювали над тим, щоб наше обладнання не виходило з ладу під час цих відключень-включень. Якщо ми будемо жити без електроенергії 4-8 годин на добу, це буде добре, – заявив директор ДТЕК «Дніпровські електромережі» Андрій Терещук.

За його словами відновити мережу на 100% після ракетних обстрілів неможливо, тож у Дніпрі слід готуватися до знеструмлень.

Тренувальні відключення вже заплановані у Полтавській області. Попередньо вони відбудуться 14 вересня.

- В рамках тренування запрацюють додаткові контактні телефони в об’єднаних філіях і дільницях товариства, за якими споживачі зможуть отримати консультацію та роз’яснення від фахівців щодо застосування графіку погодинних відключень, - йдеться у повідомленні «Полтаваобленерго».

Під час тренувань фактичних відключень не відбуватиметься, але аварійні виключення світла все ж можливі.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень