Два надважливих японських секрети красивої та підтягнутої шкіри

Їх передають з покоління в покоління

Бездоганна шкіра – результат не тільки генетики, але й догляду. Сучасна молодь у Японії й донині користується правилами догляду їхніх бабусь.

На думку японців, щоб щось було гарно зовні, потрібно берегти те, що всередині.

Твоє тіло – храм твоєї душі. Стеж за тим, що ти їси

Ви витрачаєте багато грошей і часу, марно намагаючись виправити дефекти шкіри косметикою, проте проблема походить від проблем із харчуванням. Японці дуже обережно ставляться до своєї дієти, оскільки знають, що вона може вплинути на їхній загальний стан здоров'я та зовнішній вигляд. Це основа японського догляду за шкірою, яку слід знати. Те, що ви їсте, відіграє ключову роль у тому, як ваше здоров'я проявляється зовні.

Гідратація

Зволоження – друга ключова частина догляду за шкірою. Вода сприяє здоровому травленню та швидкому засвоєнню всіх корисних речовин. Без достатньої кількості вологи органи не працюватимуть належним чином. Вода допомагає вимивати токсини з організму, і у тих, хто п'є більше води, шкіра стає більш еластичною та зволоженою.

Вода — найдешевший продукт для догляду за шкірою, який ви можете собі дозволити. Фактично це невіддільна частина всіх азійських косметичних процедур.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень