«Дуже данське шоу» - малим дітям показують мультик про найдовший пеніс (ВІДЕО)

Цільова аудиторія - діти віком від 4 до 8 років

На данському дитячому телеканалі DR Ramasjang почали показувати 13-серійний мультфільм "Джон Діллерманд" - про чоловіка з найдовшим пенісом у світі. Цільова аудиторія стрічки - діти віком від 4 до 8 років.

Мультфільм розповідає про пригоди Джона Діллерманда та яке застосування він знаходить для свого пеніса: використовує його як повідець для собаки, грає ним у футбол, допомагає підняти прапор, ловить дитячий візочок, аби він не викотився на дорогу, ремонтує світлофор тощо.

Першу з 13 серій про пригоди Діллерманда вже переглянули 140 000 разів з моменту виходу 2 січня.

 

 

Навіть в одній з найбільш прогресивних країн світу цей мультфільм викликав суперечки щодо того, що підходить для дітей такого віку, - пише thelocal.dk.

Це дуже данське шоу. У нас є традиція розмивати межі та використовувати гумор, і ми вважаємо, що це абсолютно нормально, - сказала експерт з питань освіти Софі Мюнстер виданню AFP.

Ультраправий депутат Мортен Мессершмідт напав на шоу у своєму дописі на Facebook.

Я не думаю, що погляд на геніталії дорослих чоловіків повинен перетворюватися на щось нормальне для дітей. Це ви називаєте державною службою? – обурюється він.

Інші ж вважають, що "дебати ведуться з точки зору дорослих, коли довгий пеніс сексуалізований. Діти мають іншу точку зору".

Мультфільм можна переглянути тут.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень