Дуже багато уваги – Козорогам, непорозуміння з коханими – Рибам: гороскоп на 1 листопада

А Дівам треба більше собі пробачати

ОВНИ

У вас буде бажання втекти якомога далі від усього світу, бо і роботи буде багато, і втома дасть про себе знати. Однак зорі кажуть, що саме зараз ви маєте зібратися і з усім розібратися.

ТЕЛЬЦІ

Беріть усе у свої руки, адже зараз у вас є всі шанси втілити задумане ще цього тижня. Головне, не слухати інших і не сумніватися у власних силах.

БЛИЗНЯТА

Ви зможете вирішити питання, які давно вас турбують, оскільки будете зібраними та надзвичайно цілеспрямованими. Також зараз добре позбутися усього зайвого, щоб звільнити місце для чогось нового в житті.

РАКИ

Цього дня відбудеться подія, яка стане початком великих і несподіваних змін. Це змусить вас трохи похвилюватися.

ЛЕВИ

Якщо вам потрібно відверто з кимось поговорити, то зараз найбільш відповідний час. Ви зможете донести свою думку співрозмовнику та отримаєте бажану реакцію на свої слова.

ДІВИ

Вас чекає непростий день, бо ви самі собі його можете зіпсувати через постійний аналіз своїх слів і дій. Ставтеся до себе поблажливіше.

ТЕРЕЗИ

Зорі не радять займатися важливими робочими справами. А ось в особистому житті саме час підняти найбільш серйозні теми.

СКОРПІОНИ

Не перестарайтеся у висловлюваннях, бо можете дуже когось роздратувати. Щоб уникнути конфліктів, не вступайте у суперечки.

СТРІЛЬЦІ

Вам пощастить у нових справах, особливо, якщо ви робитимете щось абсолютно нове. Зробіть щось несподіване і цей день дасть новий старт у вашому житті.

КОЗОРОГИ

Люди оточать вас увагою. Пристрасні погляди і флірт – це те, чого зараз буде більше, ніж достатньо. Але зорі застерігають: не захоплюйтеся.

ВОДОЛІЇ

Вам не можна зволікати з ухваленням важливого рішення, оскільки вже завтра може бути пізно. Не бійтеся – ризикніть.

РИБИ

Можливі непорозуміння в особистих стосунках. Якщо не можете це попередити, то хоча б не нагнітайте.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не варто сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень