Дружина телеведучого Бєднякова зізналася, скільки їй коштує місяць життя у США

Жінка з дітьми на час війни виїхала до Каліфорнії

Андрій Бєдняков з дружиною

Анастасія Коротка виїхала до США і мешкає там з двома маленькими дітьми.

Після початку повномасштабного вторгнення український шоумен Андрій Бєдняков ухвалив рішення відправити свою родину у безпечне місце.

Тоді дружина ведучого перебувала на останніх місяцях вагітності й разом із 7-річною донькою Ксенією поїхала до Америки. Син народився вже там і має американське громадянство.

Донька і син Андрія Бєднякова і Анастасії Короткої

У програмі Слава+ Коротка поділилася, скільки грошей на місяць вона витрачає на життя у Сполучених Штатах.

За словами Насті, у США можна жити як на повну, так і доволі скромно. Артистка зізналася, що, приміром, 12 яєць у Каліфорнії коштують чотири долари.

Розповіла Коротка й про свою квартиру у Каліфорнії, яку орендує.

У квартирі є зала, спальня Насті та спальня для доньки Ксенії. На місяць квартира родині стає у п'ять тисяч доларів.

Водночас Коротка зазначила, що вона не стала оформлювати соціальну допомогу в США. Наразі родина живе за ті кошти, які заробили й відклали до війни:

Ми вирішили не брати жодну допомогу. По-перше, це нечесно, тому що в нас є гроші, збереження, на які ми можемо собі дозволити поки що жити. Це нечесно, що ми будемо брати допомогу у країни, яка допомагає людям, які потребують допомоги. Ми забираємо у когось тисячу доларів на місяць, хоч ми маємо кошти жити, - пояснила Коротка.

 

Також дружина Бєднякова зазначила, що у США перебуває за туристичною візою. А якби вона оформилася за програмою для біженців U4U, то вона не змогла б виїхати з країни протягом двох років. Настя каже, що дуже скучила за чоловіком і мріє побачити його найближчим часом.

Бєдняков з родиною

Нагадаємо, мама телеведучого померла в окупованому Маріуполі, не отримавши належної медичної допомоги. Це сталося майже рік тому. Про це ми писали у матеріалі

Я не хотіла хоронити маму біля під’їзду, як інші, - у Маріуполі померла мама Андрія Бєднякова

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень