Дивовижні зміни в організмі: що буде, якщо кожен день приймати куркуму?

Дізнайтеся, як спеція може вплинути на ваше здоров'я

Схуднення 

Дослідження на тваринах показали, що вона допомагає стабілізувати рівень цукру. Порошок запобігає накопиченню вуглеводів у вигляді жиру, що блокує збільшення ваги.

А оскільки куркума гостра, вона також прискорює обмін речовин. І це прискорює спалювання калорій в довгостроковій перспективі. 

Старіння

Старіння - це видимий ефект пошкодження клітин. Запобігти цьому процесу допомагають антиоксиданти. Вони поглинають шкідливу дію вільних радикалів і токсинів, цим самим запобігають пошкодженню клітин. Спеція сама по собі не є антиоксидантом, але дослідження показали, що вона підвищує рівень антиоксидантів в організмі.

Депресія

Куркума також може допомогти боротися з депресією. Це дослідження показало, що діюча речовина куркуми, куркумін, ефективно зменшує симптоми депресії. Цей ефект можна посилити, комбінуючи його з іншими травами.

Джерело: Главред 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень