«Динопарк» у Рівному запрошує на нічну таємничу подорож (ФОТО/ВІДЕО)

Відвідувачам підготували цікаву експозицію

Віднедавна на території Рівненського зоопарку почав працювати «Динопарк». Це особлива експозиція, де є 30 скульптур, 22 з них – динозаври.

Усі динозаври такого розміру, як вони були мільйони років тому, розповів директор «Динопарку» Василь Базюк:

У нас 22 динозаври, висота найвищого – 22 м. Вони механічні, рухають лапами та хвостом, дихають, створюють особливі звуки.

 

Динозаврів виготовили на замовлення у Китаї і до Рівного вони їхали поромом та потягом. Деякі менші перевозили цілими, а от великі – частинами. А вже у Рівному їх збирали.

 

Це наш другий «Динопарк», перший ми відкрили у Закарпатті. Ми неодноразово подорожували країнами Європи, бачили, як там активно розвивається цей бізнес, тож вирішили запропонувати послугу українцям.

Директор «Динопарку» Василь Базюк

«Динопарк» у зоопарку працює окремо. Тобто можна погуляти зоопарком, потім піти подивитися на динозаврів, знову піти до справжніх тварин і без проблем повернутися у «Динопарк». Окрім динозаврів на відвідувачів чекають два величезних батути – для дорослих та дітей.

На одному батуті вміщається близько пів сотні людей. «Динопарк» працюватиме у Рівному постійно і, можливо, там навіть з’являться додаткові атракції, зауважив Василь Базюк.

«Динопарк» запрошує гостей з 9 до 19 години. А відсьогодні відвідувачі можуть потрапити і у вечірній «Динопарк», розповіла науковий співробітник зоопарку Катерина Арафаїлова:

Особливу виставку ми будемо проводити з 19 до 22 години.

 

Усі експонати будуть освітлені і гра світла ніби перенесе відвідувачів у «парк Юрсього періоду».

 

Екскурсії проводять лише за попереднім записом, адже кількість осіб на вечірні прогулянки обмежена.

Вхід на денний сеанс – 120 грн, а вартість квитка на вечірню екскурсію – 130 грн. Для дітей зростом до 100 см та пільгових категорій передбачені знижки.

Записатися на вечірню екскурсію у «Динопарку» можна за номером 0983545399.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень