Дівчина з ТікТок влаштувала перевірку масла на камеру. Результати вражають (ВІДЕО)

Наскільки якісні продукти ми купуємо?

Цікаве відео «гуляє» Мережею. Користувачка ТікТок Оксана Пойшла вирішила перевірити якість найпопулярніших в Україні марок вершкового масла.

Каже, на звання експерта не претендує, оцінювала зразки за загальними стандартами.

Найперше – за нормами ДСТУ, в яких вказано, що «вершковим маслом» може називатися продукт, зроблений лише з коров’ячого молока або продуктів його переробки.

 

В усіх виробників вказаний склад відповідає нормам, зауважує авторка відео.

Отже, власне, перевірка.

  • 1 критерій: масло, щойно дістане з морозилки, має бути твердим, як камінь. І тут же до двох виробників виникають питання – це «Рошен» і «Яготинське», які почали швидко танути.  
  • 2 критерій: якщо шматок масла кинути у кип’яток, воно має повністю розчинитися, пофарбувавши воду у молочний колір, а на поверхні утвориться тонка однорідна жирова плівка без будь-яких вкраплень.

Найгірша ситуація з маслом «Селянське», говорить дівчина. Попри те, що це – одна з найдорожчих позицій на ринку.

– Щойно я кинула його в воду, масло відразу пішло крупинками і зовсім не зафарбовувало воду. Після розчинення не утворилася плівка і воно так і залишилось пластівцями. Навіть через деякий час вода все одно залишалась прозорою, а це означає, що там молока практично немає, – каже авторка експерименту.

Абсолютно протилежна ситуація – з маслом «Яготинське» та «Молокія». Обидва, мовляв, показали ідеальні результати.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень