У Рівному зафіксували свинство двоногих

Його помітили у мікрорайоні "Північний"

Мешканка Рівного Ната Заяць виклала у соцмережі Фейсбук фото свинства і прокоментувала:

Ната Заяць Немного бодрых утренних фото. Волынской Дивизии 5, 1 подъезд. Так живут люди, которым все должны.

Втім, виявляється, що свинство двоногих у мікрорайоні "Північний" помічали й інші мешканці Рівного. Так, Олег Кордонець, який колись жив у будинку №11-Б на вулиці Волинської Дивізії, написав таке:  

Kordonets Oleg Kordonets Oleg колись, в далеких 90-х, мав "щастя" рік жити в щойно зданому та заселеному вже будинку 11-Б... Там, де нині дитсадочок - був пустир, який швидко-швидко перетворювався на сміттєзвалище стараннями саме мешканців цього будинку та прилеглих 11 та 11-А. Ні, вони не виносили своє сміття туди... Вони його просто викидали з вікон. Зауважу, спеціальних сміттєвих пакетів, звичних нині, тоді ще майже не було. І це при тому, що в будинках функціонував сміттєпровід... Після охайних "хрущовок" з вазонами в під'їзді з фіранками на вікнах, почувався дещо збентежено )) Мабуть, місце там якесь таке, не по феншую))

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень