Ця цифра розкриє минуле й майбутнє: як визначити кармічне число за датою народження?

Головне число долі, на яке варто звернути увагу

Кожна людина має своє кармічне число, кожне із яких лежить на проміжку між одиницею та дев’яткою, відображаючи різні енергії та характеристики людини.  за словами нумерологів, відображає вплив минулих дій та поведінки людини на її життя в теперішньому і майбутньому

Розрахунок кармічного числа

Для розрахунку власного числа долі вам потрібна тільки дата вашого народження. Для прикладу візьмемо таку дату народження: 12.03.1991. Щоб прорахувати своє число долі, потрібно:

День помножити на місяць та рік: 12*3*1991=71676.

 

Далі ми складаємо цифри отриманого числа доти, доки не вийде одна єдина цифра: 7+1+6+7+6=27, тобто нам потрібно звести це число до єдиної цифри: 2+7=9.

 

Це і буде ваше кармічне число.

 

Розшифровка чисел долі

1

Народжені під впливом одиниці з'явилися на світ, щоб допомагати іншим. Це і є їхнє покликання в цьому житті. Будучи альтруїстом, ви зможете «перекрити» свої промахи в минулому і стати щасливішими. Особливу увагу «одиницям» варто звернути на егоїзм і ревнощі — це їхня слабка сторона.

2

У спілкуванні з людьми старайтеся оминати теми, що стосуються вашого особистого життя і планів, адже раніше ви неодноразово ставали жертвами наклепу, а ваші історії — приводом попліткувати. Вчіться на помилках минулого, щоб і в майбутньому не довелося проходити через те саме.

3

Ви звикли маніпулювати іншими людьми, щоб легко досягати бажаного результату. Однак, одного дня ви можете поплатитися за все, що наробили не тільки у цьому житті, а й раніше, бо коріння подібного ставлення до людей тягнеться ще з далеких від сьогодення часів. «Трійки» мусять навчитися поважати інших людей та добиватися бажаного без використання інших.

4

Якщо ви відчуваєте, що занадто розлінилися й нічого не вдається зробити з першого разу, настав час щось змінювати. Сприймайте це як знак згори: беріться за себе і починайте ставити собі амбітні завдання, паралельно розвиваючи різні навички та вміння. Згодом вам сподобається ваше нове «Я».

5

Хапаючись за все й відразу, ви тільки ускладнюєте собі життя, тому краще визначитися з тим, чого ви прагнете у житті та обрати свій шлях. Головне — перестаньте перемикатися з одного на інше та щонайшвидше чітко окресліть свою головну цінність та кінцеву мету. 

6

Люди із найчистішою кармою. Їм Всесвіт взагалі не чинить ніяких перешкод, тож усі невдачі, які в їхньому житті, між іншим, трапляються досить рідко — результат їхньої невпевненості у собі. Повірте у те, що ви — особливі та заслуговуєте на щастя, як і всі інші. 

7

Головний мінус «сімок» — заздрість. Вона заважає тверезо дивитися на життя, попри гострий розум і чисту свідомість. Хтось — це не ви й скільки б вам не було років, настав час зрозуміти цю просту істину. У вас не буде «як в когось», бо ви самі будуєте власне життя й несете відповідальність за свої дії. Скористайтеся своїми перевагами, аби стати сильнішими.

8

Вісім — символ зацикленості. А це значить, що ви постійно ходите по колу, намагаючись вирішити одні й ті ж проблеми та займаючись одними й тими ж справами.Однак, якщо ви зупинитесь, візьмете невелику паузу та добре все обдумаєте, все може змінитися. Відкиньте злість та незадоволення теперішнім — попереду на вас чекає тільки хороше, якщо ви самі цього дійсно захочете.

9

У цьому випадку йдеться про людину, яка постійно перебуває у пошуку. Вам важливо вчасно зупинитися й зосередитися на собі. Почніть цінувати моменти, спробуйте знайти своє покликання — те, що вам подобається найбільше і що виходить краще, ніж усе інше. Творіть й отримуйте задоволення — так одного дня ви зрозумієте, що таке абсолютне щастя.

Джерело: cluber.com.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень