Цифра, здатна змінити долю: як дізнатися про своє число удачі?

Кожна цифра наповнена енергетикою людини та має сакральне значення

У кожного з нас є індивідуальне число удачі, яке легко розрахувати по даті народження. Цей числовий символ — ваш ключ до успішного та щасливого життя, адже підказує, які саме сильні та слабкі сторони впливають на хід подій, передає Телеграф. 

Як визначити своє число удачі?

Для цього потрібно провести нескладні математичні розрахунки. Спочатку на папірці запишіть свою повну дату народження і додайте всі цифри між собою — до тих пір, поки не вийде одна цифра.

Наприклад, ви народилися 1 грудня 1983 року, тобто 01.12.1983.

Тоді розрахунок буде таким: 0+1+1+2+1+9+8+3 = 25; 2+5 = 7.

 

Ось ми й визначили, що число удачі людини, народженої 1 грудня 1983 року — 7.

 

Значення кожного числа удачі (від 1 до 9)

 

Одиниця 

Це найсильніше число в нумерології, яке означає успіх та перемогу у будь-якій сфері. Одиниці — справжні лідери, до яких прислуховуються і за якими готові йти інші. Вони здатні досягнути шаленого успіху у всьому, що їм до душі.

Переважно ці люди дуже переконливі, тому й добиваються свого і ніколи не зупиняються на досягнутому. У своєму житті одиницям варто звертати особливу увагу саме на це число: воно — секрет їхнього успіху.

Двійка 

В цьому випадку все навпаки — досягнути стовідсоткового результату двійка зможе лише у партнерстві з кимось, саме в цьому її сила. Задачі, які здаються занадто складними для одного, людині-двійці краще ділити з партнером, якому вона може хоч трохи довіритися і тоді результат не змусить на себе чекати.

Сила цих людей — у вмінні «підзарядитися» від когось, адже саме під час спілкування вони відновлюють власні сили. Головний ворог тих, чиє число удачі «2» — невпевненість, її треба викорінювати, налаштовуючи себе на результат і згадуючи про всі свої перемоги — великі й маленькі.

Трійка

Люди-творці, які здатні створювати неймовірні речі. Вони роблять наше життя кращим, адже надихаються своїми ідеями й викладаються на повну, реалізовуючи їх. Сильнішими людей-трійок робить саме вміння надихатися чимось — чим частіше вони ним користуються, тим щасливішими будуть. Удача часто на їхній стороні. У житті трійкам варто частіше обирати це число — воно допоможе домогтися успіху.

Четвірка 

Люди з цим числом повинні постійно дотримуватися строгих рамок і бути максимально відповідальними. Їм потрібен наставник або принаймні людина, яка завжди зможе підтримати й направити їх на шляху до вершини.

В іншому разі вони ризикують заплутатися у власних «хочу», переоцінюючи свої можливості. Четвіркам потрібно навчитися слухати інших і швидко вбирати потрібну інформацію — в такому разі везіння їх ніколи не покидатиме.

П'ятірка

Удача супроводжує їх протягом усього життя тільки у тому випадку, якщо вони займаються тим, до чого лежить їхня душа. Ще одна цікава особливість п’ятірок: щойно оточення починає нав’язувати їм свої вимоги, все почне падати з рук.

В такому разі чекати на успіх у будь-якій справі даремно. Завжди йдіть своїм шляхом і придивляйтеся до числа 5 — це ваш ключ до щасливого життя.

Шістка 

Для людей із цим числом удачі дуже важливо жити у гармонії з собою. Частіше всього вони задовольняються малим.

І це насправді дуже хороший підхід до життя: якщо шістка знайде щось, що їй до душі, і почне здобувати маленькі перемоги у цій сфері, то удача буде до неї максимально прихильною. Головне — не заглядатися й не намагатися рівнятися на інших.

Сімка

Ті, хто народився із цим числом, обожнюють спокій та розміреність у всьому. Ці люди будуть абсолютно щасливими, якщо обиратимуть у житті ті сфери, де не потрібно поспіху, а цінується виважений підхід.

Те саме і з людьми, які будуть поряд із сімкою — вони повинні мати схожий склад характеру, аби не нервуватися щоразу, коли людина-сімка трохи «гальмує».

Вісімка 

Зазвичай їм неймовірно щастить у фінансовому плані та й загалом у житті. Вісім — символ нескінченності та стабільності, тому перейматися, що щось піде не за планом і все розвалиться, не варто.

Якщо людину-вісімку і підстерігатиме якась невдача, дуже скоро проблема вирішиться фактично сама по собі й про це ви будете згадувати вже з усмішкою на обличчі. Шукайте навколо цифру 8 — це ваш магічний талісман, який приманює удачу.

Дев'ятка

Схоже, цим щасливцям від природи поталанило найбільше — вони щасливі абсолютно у всьому. Їхнє життя наповнене радісними моментами та новими відкриттями, людьми, які готові розділити з ними й радість, і горе, а також новими емоціями.

От тільки з останнім пунктом слід бути обережними: зайва емоційність здатна відлякати удачу й зіпсувати стосунки не тільки з оточенням, а й з Всесвітом. Тож тримайте свої емоції під контролем і все буде прекрасно.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень