Ці прізвища мають велику силу й захищають від зла та негативу: перевірте своє

Ці прізвища мали потужну енергетику

Наші предки свідомо використовували прізвиська, які походили від назв страшних тварин, щоб уберегти себе від лиха й нечисті.

У давнину, щоб захистити своїх дітей від лиха й нечисті, наші предки давали їм імена, які, на перший погляд, можуть здатися досить дивними.

  • Наприклад, Некрас, Поганка, Нехорош, Крив і Мал. Наші пращури вважали, що нечистій силі вони не сподобаються, тому їхні діти будуть у безпеці.
  • Так само виникли прізвища Зубр, Вовк та Ведмідь.

Українці сподівалися на силу цих великих і страшних тварин, тому давали одне одному прізвиська, які потім перейшли в родові імена. Розповідаємо, які прізвища мають силу, захищають від негативу й лиха, посилаючись на портал «Рідні».

Які 3 найпопулярніших прізвища, що захищають від негативу

  • Вовк. 

Це прізвище налічує 23412 носіїв, посідає 71 місце за поширенням в Україні. Найбільше людей із таким прізвищем проживає у Придніпров’ї, популярні імена носіїв родового імені – Олександр і Тетяна.  Найбільше людей із прізвищем Вовк проживає у Києві – 1325, Львові – 1018, Харкові – 475, Дніпрі – 455, Кривому Розі – 377.

  • Ведмідь. 

Наразі в Україні проживає 1701 особа з родовим іменем Ведмідь, яке посідає 2744 місце за поширенням. Найпопулярніші імена носіїв цього прізвища – Олена й Микола. А найчастіше воно зустрічається на Придніпров’ї. Найбільше людей із родовим іменем Ведмідь проживає в Києві – 147 чоловік, Дніпрі – 90, Ромнах – 62, Конотопі – 59, Запоріжжі – 50.

  • Зубр. 

В Україні це прізвище не збереглося, проте є похідні від нього – Зубрейчук, Зубрович, Зубрик, Зубрич, Зубро, Зубренко та інші.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень