Чому жінки так рвуться цілувати вуста могильному пам’ятнику журналіста Віктора Нуара у Парижі (ФОТО)

Та тертися об його причинне місце

На кладовищі Пер-Лашез у Парижі поховано багато видатних та відомих людей, однак місцем справжнього поклоніння стала могила такого собі Віктора Нуара.

Що вам про нього відомо? Мабуть, небагато. Цей чоловік прожив лише 22 роки. Вікіпедія про нього пише:

Вікто́р Нуа́р (фр. Victor Noir; справжнє прізвище Іван Салмон (фр. Yvan Salmon); нар. 27 липня 1848 Аттіньї (Вогези) — пом. 10 січня 1870, Париж), французький журналіст, який став відомим після загибелі, яка мала політичні наслідки.

 

Його було застрелено в Парижі 10 січня 1870 року принцом П'єром Наполеоном Бонапартом, племінником Наполеона III, без будь-яких пояснень, коли Нуар виконував обов'язки секунданта опозиційного видавця Анрі Рошфора.

 

Це викликало обурення громадськості та посилило незадоволення династією Бонапартів. Його могила на кладовищі Пер-Лашез стала місцем масового відвідання.

УСЕ ПОЯСНЮЄ «ФЕРТИЛЬНІСТЬ»

Як пише Historic Vids

Нуар відомий більше своєю смертю та могилою, ніж роботою та здобутками.

 

Він був журналістом, якого застрелили за не до кінця зрозумілих обставин. Могила загиблого має надгробний пам’ятник у вигляді бронзової статуї в повний зріст чоловіка, який лежить на спині, ніби його щойно застрелили.

 

Фігура стала символом жіночої фертильності – легенда каже, що ті, хто поцілує Нуара в вуста, залишить квітку в капелюсі Віктора або потреться об його проміжність, - отримають підвищену фертильність, матимуть чудове сексуальне життя та/або знайдуть собі нареченого впродовж одного року.

 

Тож губи і випуклість штанів на могилі Нуара помітно блищать від поцілунків та активного тертя.

У 2004 році навколо могили було споруджено огорожу, аби захистити статую від жінок, однак після численних протестів, огорожу знесли й тепер жінки та дівиці можуть продовжувати роботи з могильним постаментом Віктора Нуара те, що вважають за потрібне.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень