Чому півонію треба пересаджувати у серпні: Як правильно це зробити

І що треба підготувати

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Серпень – вдалий місяць для поділу кущів і пересаджування півонії. Якщо півонію посадити саме зараз, то наступного року вона обов’язково розквітне.

Щоб кущ прижився на новому місці, треба правильно обрати ділянку, де ростиме квітка. Там має бути достатньо сонячного світла, водночас треба, щоб в обідній період було затінення. Також півонія не любить сильних вітрів та протягів.

За тиждень до розсаджування треба зробити посадкову яму, щоб ґрунт за цей час утрамбувався і осів. Перед викопуванням куща, полийте його водою. Під 1 кущ треба дати 1 відро води.

Розкопуючи кущ розгойдуйте його, щоб легше було дістати. Кореневища слід розділити на декілька частин. Це можна зробити ножем або лопатою. Після того, як поставите кущ у яму, засипте її, утрамбуйте й полийте водою.

Джерело: ProstoWay

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень