Чим відрізняється парфумована вода від туалетної

У чому полягає відмінність туалетної води від парфумованої

Розберемося, чим відрізняється туалетна вода від парфумованої.

По-перше, концентрацією ароматичних речовин. У парфумованій воді їх не більше ніж 13%. У туалетній воді - до 11%. По-друге, загальна тривалість звучання нот.

Для парфуму виділяють три типи нот: верхні (найлегші), середні (насичені, характерні ноти «серця») та шлейф (подовжує стійкість аромату). У парфумованій воді переважають середні ноти, основа туалетної води - верхні, вони звучать довше, ніж інші.

По-третє, відсотком спирту, в якому розчиняється парфумерна композиція. У парфумованій воді зазвичай 90% -й спирт, а в туалетній 80%-й.

Стійкість парфумованої й туалетної води

Головна відмінність туалетної води від парфумованої полягає саме у стійкості:

Парфумована вода - це аромат, який за насиченістю трохи поступається духам. Звучить до 5 годин, іноді й довше.

Туалетна вода - це легка композиція, немов напівпрозора шифонова тканина. Звучить 2-3 години, після цього аромат можна оновити.

Парфумовану воду іноді називають «денними духами». Обирайте її, якщо плануєте носити аромат протягом дня, не шокуючи оточення різким шлейфом. В офіс, на ділову зустріч або навчання, побачення або похід по магазинах - це ідеальна альтернатива духам, підходить на всі випадки життя.

Туалетна вода виручає, коли не хочеться яскравих запахів. Наприклад, в спеку, під час занять спортом або походу, для затишного домашнього образу. Вона звучить тихо, як ніжна мелодія в кафе, яка не заважає приємній розмові.

Якщо захочете додати кілька крапель сексуальності або оновити аромат, туалетну воду завжди можна замінити парфумованою або духами, з тієї ж гами або з абсолютно іншим характером.

Джерело: lambre

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень