Чи можна носити і зберігати речі покійної людини: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Наші пращури вважали, що зі смертю людини помирають і її речі. З них іде жива енергетика, а мертва шкодить живим людям. При носінні речей покійного темна енергія накладається на світлу.

Ті речі, які знаходилися на тілі людини під час смерті і похорону, було суворо заборонено використовувати. Також прикмети забороняють знімати коштовності з тіла померлої людини.

Продавати речі померлого категорично не можна, вважали наші пращури. Це ще гірше, ніж надягати їх на себе.

Речі, що дорогі серцю і пам'яті, збирають в окрему коробку, яку прибирають подалі від очей. На дачу або в гараж. У приватному будинку — горище або підвал.

Православна релігія вважає, що після 40-го дня після смерті пожитки покійного починають втрачати енергетику померлого.

Біблія говорить, що коли роздаєте речі покійного зі світлом, робите добро душі. Рекомендується віддавати пожитки різним людям, а не одному.

Чи можна носити одяг померлої людини і зберігати — кожен вирішує самостійно, погоджує це з власними відчуттями. Головне — зберігайте пам'ять про людину.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень