Бронюванню від мобілізації за гроші бути? Нардепи поставили крапку в цьому питанні

В Україні НЕ буде бронювання від мобілізації за гроші. Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки відхилив правки щодо військовозобов'язаних, які отримують певну зарплатню та сплачують податки.

Про це заявив нардеп від «Слуги народу» та член комітету Ігор Копитін, інформує liga.net.

Так, відповідне обговорення проводилося у понеділок, 25 березня. За його словами, були висунуті пропозиції щодо бронювання осіб, які отримують певний рівень заробітної плати та сплачують податки, але вони були відхилені «навіть без обговорення».

- Метою законопроєкту є встановлення соціально справедливої мобілізації. Фактичною суттю таких правок став би принцип «війна для бідних». А це неприпустимо, – наголосив Копитін.

Він додав, що у комітеті відбувається попередній розгляд законопроєкту.

- Можливо, у сесійній залі Верховної Ради під час другого читання автори цих правок зможуть ініціювати їх врахування, – додав він.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень