«Білет в один кінець»: Пенсіонер узяв квиток на круїзний корабель і з тих пір живе там — постійно

«Найкраще рішення мого життя» (с)

У 2007 році Мортон Джаблін вийшов на пенсію і несподівано для родичів вирішив взяти квиток на круїзний корабель. Всі розраховували побачити Мортона максимум через кілька тижнів, але чоловік просто не став сходити на берег і живе на кораблі вже 15 років.

Все життя Мортон багато працював і його бізнес приносив непоганий дохід. Але діти давно виросли, самому ж жити у великому домі ставало все нудніше.

Чоловік почав уже думати про місце, де його могли б доглянути, а навколо були б цікаві люди. Та одного разу йому до рук потрапив рекламний проспект розкішного круїзного лайнера Seven Seas Navigator.

Поїздка морем в оточенні гарних людей, готових радіти життю та відпочивати, плюс уважний персонал, готовий догоджувати клієнтам, навернули чоловіка на несподівану думку.

На лайнері є все, що може знадобитися — від кінотеатрів і казино, до кафе, басейнів, бібліотек і спортивних залів.

 

250 членів екіпажу готові із задоволенням виконати будь-яку забаганку туристів, а вже цікавих людей серед мандрівників завжди чимало.

Мортон подивився на розцінки круїзу і раптом зрозумів, що за подорож лайнером доведеться платити менше, ніж за перебування в комфортабельному будинку для людей похилого віку.

Чоловік продав бізнес, поклав гроші на депозит та відсотки став витрачати на оплату круїзів.

 

Сходити на берег йому й не хотілося, а члени команди швидко звикли до незвичайного мандрівника.

«Це було одним із найкращих рішень у моєму житті. Навіщо залишатись на одному місці, якщо можна побачити весь світ», — повідав якось Мортон журналістам.

Родина ж схвалила рішення чоловіка. Всі зрозуміли, що він буде щасливішим на лайнері і тепер час від часу приїжджають до якогось порту, аби з побачитися з Мортоном.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Теги: круїз
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень