Безгрош, бездорог, безмозг, бурштинова дорога в Європу: рівняни - про безвізовий режим

Учора Європарламент проголосував за безвізовий режим для України

Мешканці Рівненщини відреагували на це повідомлення у соцмережі Фейсбук: хто - песимізмом, хто - гумором. Є й такі, що зважаючи на те, що Рівненщина - бурштиновий регіон, називають безвіз "бурштиновою дорогою в Європу".

Katerina Romanik Тут така новина мене за шопінгом застала. Я якраз кросівки вибираю. Не купуватиму. Поїду за ними в Європу. 

Maxim Bezeka От відчуваєте, як жити стало краще відразу, нє?)​#безвіз

Nataletka Tartaletka Безвізу ще немає по факту. І дійсно нічого це не змінить.

Вася Васильєв Хотіли безвіз - нате...але роти закрили...це чергова подачка...ну, а тепер вони будуть вимагати те, що захочуть.

Anzhela Franchuk Безвіз є! Тільки щоб ним скористатись, треба здолати безгрош!

ірена Боровець Думала змовчати про безвіз, але читаючи статтю на сайті "Радіо Трек" натрапила: "Хоча, нагадаємо, у пояснювальній записці до закону №4246 йдеться про те, що складна соціально-економічна ситуація в Україні призвела до відсутності дорожньої розмітки та дорожніх знаків на автомобільних дорогах. Це і є однією з причин змін до Правил дорожнього руху." ОООООООООО!!!!!плакати захотілось... Згадала, як нещодавно в'їхали автівкоюз Польщі на Батьківщину дорогою, яку мій попутник назвав "Дорога з однією думкою - вижити!". Тепер я розумію відсутність розмітки, світла, вказівників, покриття на дорозі легко виправдовується "соціально-економічною ситуацією в Україні" Навіщо щось виправляти - змінимо правила дорожнього руху... 
В ситуації БЕЗГРОШ, БЕЗПРАВ, БЕЗМОЗГ, БЕЗДОРОГ нам бракувало тільки БЕЗВІЗ.
П.С. Репліка з "Авто РАДІО": "А зараз розкажемо кілька слів про ситуацію на дорогах України. А що ж розказувати, якщо доріг в Україні нема..." От скажіть, сміятись з жарту, чи плакати з реальності?

Tetiana Roychuk Хто буде останній виїжджати по безвізу, виключіть в Чопі світло.(с)

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень