Батько не був на жодному концерті сина, а мати постраждала від скандалу: що відомо про батьків Олега Винника

Батьки Олега померли

Український співак Олег Винник, який зник з поля зору громадськості понад рік тому, втратив батьків задовго до повномасштабної війни. Дві найтрагічніші події трапилися з артистом, коли він майже без перерви давав концерти для своїх «вовчиць».

Батько Винника – Анатолій Григорович – так і не встиг побачити сина на сцені, а його мати незадовго до смерті потрапила в скандал не по власній волі.

Спершу Олега Винника спіткала смерть батька, який саме збирався їхати на його концерт. Близько 9:30 його не стало, а сину розповіли про це вже після виступу.

— Батьків вже немає. Батько мене ніколи не бачив на сцені. Ніколи, ні на одному концерті.

 

І в день події, яка мала відбутися, він їхав до мене на концерт. І вранці помер, о 9:30, – розповідав артист в одному з інтервʼю.

Того дня, з його слів, у залі панувала особлива аура, яка нагадувала Виннику церковну службу. Він відчував запах ладану, шанувальники принесли багато квітів, а в приміщенні були ікони. Всі подаровані букети артист відвіз на кладовище.

У 2018 році не стало матері співака. Незадовго до смерті вона просила сина не скасовувати концерти та не підводити слухачів. Так Олег Винник і вчинив у Тернополі під час виступу на стадіоні.

— Ми в тур поїхали, якщо не помиляюся, 29-го травня 2018 року. Ми починали з Тернополя. Їдемо в Тернопіль, я спав, а Саня – продюсер – сидить і йому пишуть, і посилання кидають, вже в пресі надрукували, що мами немає.

 

Син їде на концерт, спить у бусі. Зупинили на заправці, Саня мені все виклав, я на дорогу сів і сказав «їдемо далі».

 

І вийшов на сцену в Тернополі і першим ділом розповів, – пригадала зірка.

Виконавець згадав, що його мама хворіла перед смертю і перенесла 3 інсульти. Ба більше, як писали ЗМІ, за рік до смерті додому до матері відомого артиста заявилася фанатка, яка влаштувала скандал і кричала, що Винник обіцяв її прихистити.

Джерело: OBOZREVATEL 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень