«БАНДЕРА», «ТУДИКУДИ» та «БЕНВЕ»  з’явилися на дорогах Рівненщини

За минулий рік

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Впродовж минулого року на Рівненщині 364 автомобілісти стали власниками незвичних номерних знаків.

Тепер на дорогах Рівненщини можна побачити машини з номерами: БАНДЕРА, БЕНВЕ, ПЕРЛИНКА, АХАХА, ГОЛЬФІК, ЦЕЦЕ, ТУДИКУДИ, БАБАЙКА, ЖИГУЛІСТ, PIVAS, WENERA та KOALA, повідомили у Сервісному центрі МВС у Рівненській області.

Індивідуальний номерний знак – це додаток до державного номерного знаку транспортного засобу, який виготовляють за індивідуальним замовленням власника. Тривалість виготовлення такого знака – до 40 днів.

Напис на індивідуальних номерних знаках для автомобілів може мати від трьох до восьми символів – від трьох до восьми літер чи від трьох до семи літер і цифр. А от напис на індивідуальних номерних знаках для мотоциклів може містити від трьох до шести символів – від двох до п’яти літер і цифр. Літер у написі на індивідуальному номерному знакові має бути не менше ніж дві.

Варто зауважити, що індивідуальні номерні знаки дійсні лише на території України.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень