Багато таємниць – Козорогам, підлабузництво – Скорпіонам: гороскоп на 15 лютого

Можливі й конфлікти

ОВНИ

Цей день запам'ятається позитивними моментами. Головне, діяти так, як хочете саме ви. В розумних межах, звичайно.

ТЕЛЬЦІ

Вам вдасться задовольнити свої амбіції. Ваші плани почнуть втілюватися у життя. Щодо особистого, то можуть виникнути непорозуміння, які дозволять вам розібратися у собі.

БЛИЗНЯТА

У вас є достатньо ідей і цього дня варто переходити до їхнього втілення у життя. Також ви можете відчути нестримний потяг до шопінгу. Зорі не радять тринькати гроші.

РАКИ

Намагайтеся не висловлювати близьким людям своїх претензій. Цього дня найкраще зайнятися справами, які не вимагають прийняття швидких рішень.

ЛЕВИ

Головною проблемою цього дня стануть розбіжності з вашою половинкою. Не уникайте відвертої розмови, бо зараз саме той час, коли ви зможете змінити на краще ці стосунки, чесно зізнавшись у тому, що вас не влаштовує.

ДІВИ

Можлива несподівана зустріч з колишніми. Намагайтеся не піддатися спокусі почати все спочатку, бо легкий флірт може призвести до серйозних наслідків.

ТЕРЕЗИ

Цього дня доведеться ухвалювати складне рішення. Ви можете отримати цікаву пропозицію і вам доведеться обирати між стосунками й новим проєктом.

СКОРПІОНИ

Зверніть увагу на відносини з людьми, від яких залежить втілення ваших планів. Спробуйте покращити ці стосунки. Можливо й підлабузництвом.

СТРІЛЬЦІ

Можливі непорозуміння з родичами, але вам вдасться владнати ситуацію у найкоротші терміни. В особистих справах можливі неприємні відкриття.

КОЗОРОГИ

Вчіться зберігати чужі секрети, адже цього дня з вами будуть ділитися найпотаємнішими таємницями. За усім цим намагайтеся не забувати й про власні потреби.

ВОДОЛІЇ

Ви не хочете зраджувати своїм професійним звичкам, але сьогодні відбудеться щось, що змусить вас забути про роботу. Як мінімум, на цей день.

РИБИ

Вдалий день у фінансовому плані. Можливо, вас чекає несподіваний заробіток або вдала покупка.

Зауважимо! 

Цей матеріал має ознайомчий характер, його не слід сприймати як вказівку до дії або ж абсолютну істину. Астрологія, екстрасенсорика, тарологія, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально. Прогнози та гороскопи не завжди збуваються, а збіги можуть бути суто випадковими.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень