Аптекам в Україні заборонили заманювати клієнтів цінами

Ціни тепер заборонено вказувати у рекламних вивісках

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Українців хочуть убезпечити від омани. Тож Кабмін заборонив вказувати ціни на ліки у рекламній продукції аптек, каже представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук.

На черговому засіданні уряд вніс зміни у ліцензійні умови гуртової та роздрібної торгівлі медикаментами. Нове рішення забороняє вказувати ціни на ліки у рекламній продукції аптек.

На вивісці та зовнішніх рекламних конструкціях аптек дозволяється, крім використання позначення виду аптечного закладу зазначати найменування ліцензіата, аптеки та/або торговельної марки, що належить ліцензіату на законних підставах, за умови, що таке найменування не містить вказівки щодо рівня або іншої ознаки цін, яка може вплинути на наміри споживача щодо придбання товарів у такому закладі, інформації, що може вводити споживача в оману, про орієнтованість аптечного закладу на обслуговування певних соціальних груп населення, порівнянь з іншими аптечними закладами, - витлумачує Мельничук.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень