Дівчата, котрі курили та вживали алкоголь в церкві, попросили вибачення (ВІДЕО)

Одна з блогерок назвала себе з подругою «малолітніми дурепами»

У Києві дівчата, котрі ввірвались до церкви Різдва Христового, де задмухували свічки, курили та вживали алкоголь, попросили вибачення за свій вчинок. 

Відео із вибаченням опублікувала в Мережі одна із дебоширок. 

Мені дуже шкода, що так вийшло, я показала себе з такої жахливої сторони. Це була дурість, яку ми просто не обдумали. Я б хотіла попросити вибачення у всіх людей, у всіх віряни, та й загалом у людей, чиї почуття я зачепила, - заявила дівчина.

Інша дівчина, що брала участь в інциденті зазначила, що шкодує про інцидент в храмі. 

Мене звати Єва і я хочу перепросити за інцидент, який стався з моєю участю в церкві Різдва Христового. А саме – я задула свічку. Я хочу щиро попросити вибачення у людей, чиї почуття я зачепила. Я не думала, що все це буде настільки масово, і взагалі, що хтось із сторонніх про це дізнається. Єдине, що я можу сказати – мені дуже шкода, що в настільки світле свято Великодня ви повинні спостерігати, як дві малолітні д*репи зайшли до церкви і почали творити якусь х**нь , – промовила одна з дівчат

Парили, пили алкоголь і задували свічки: підлітки влаштували «перформанс» у церкві (ФОТО/ВІДЕО)

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень