94-річна майстриня продає на вулиці ляльки-мотанки, аби заробити на операцію (ФОТО)

Їй уже хочуть допомогти

У Києві 94-річна майстриня Варвара Мацелла продавала на вулиці ляльки-мотанки, виготовлені власноруч, щоб оплатити собі операцію на руці, повідомляє «Obozrevatel».

Про це у Facebook розповіла майстриня Оксана Білоус. Вона уточнила, що зустріла бабусю на виході зі станції метро «Площа Льва Толстого».

Подумати тільки – людині 94 (!) роки, на Варвари буде 95! А в планах дожити до 100! І виставку ще планує влаштувати свою! І про сім'ю лялечок розповіла! А якщо попросити, то і гумореску прочитає – не кожен сучасний актор так зможе, – сказано в пості.

Зазначимо, що пані Варвара збирає на операцію уже не перший рік. У 2019 вона так само сиділа на "Площі Льва Толстого" та збирала гроші на операцію.

Фото 2019-го року.

Користувачів соцмережі зворушили милі ляльки бабусі та її оптимізм. Багато хто поцікавився, як можна перевести гроші українці. Водночас роботою із пані Варварою уже зайнялася майстриня Оксана Білоус. Жінки хочуть запустити серію майстер-класів, аби познайомити країну з унікальною людиною. Ось останній пост пані Оксани:

Друзі! Надумались ми з Варварою Прокопівною організувати кілька іі майстеркласів. Як вам така ідея? Наприклад, наступноі середи ( 16 вересня) на 17.00 та наступноі суботи (19 вересня ) на 15.00. Кожен зможе зробити собі лялечку-оберіг, послухати гуморески, оповідання, поспівати разом пісень. Як завжди- кава, чай, смаколики. Вартість -100 гривень. Використайте унікальну можливість зустрітись з такою людиною! Киів, вул Антоновича 23-б.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень