5 речей у домі, які потрібно сховати перед приходом гостей

Що у домі не повинні бачити ваші гості

Гроші

Заберіть усе, що пов'язане із грошима. До цих предметів відносяться скарбнички, гаманці, банківські картки, готівка, документи, що містять інформацію про рух фінансів, заробітну плату. Їх не повинно бути ні в зоні видимості, ні в тих місцях, куди відвідувачі можуть випадково зазирнути.

Гроші за всіх часів були головною причиною заздрощів. І людям все одно, якою працею їх заробили і скільки на них доведеться жити. Сам факт наявності грошей викликає заздрість.

Прикраси та золото

Демонстрація благополуччя викликає ворожість і заздрість. Прикмети, пов'язані з коштовностями, теж не обіцяють нічого хорошого, якщо дати, наприклад, кільце поміряти іншій людині.

З ним переходить частина енергетики, успіху та удачі. Особливо це стосується прикрас, дорогих для душі, з особливою особистою історією.

Медикаменти

Забирайте подалі і аптечку. Вона мимоволі наведе на розмову про хвороби, а це не найкраща тема для приємної бесіди.

У когось із гостей хвороба в сім'ї може спричинити негативні почуття, у тому числі гидливість. Якщо не називати діагноз, досвідченій людині його відкриють назви ліків.

Спідня білизна

Навіть супердорога та красива білизна не прикрасить інтер'єр та репутацію господарів будинку. Навпаки, характеризує як неохайних, які не дотримуються пристойності.

Білизна — річ інтимна. Виставляючи її напоказ, негласно надається дозвіл на те, щоб гості «сунули ніс» у особисте життя.

Предмети особистої гігієни

Гірше, ніж виставити напоказ спідню білизну і ліки, можуть бути тільки залишені на видноті предмети особистої гігієни. Упаковки з прокладками і тампонами, з туалетним папером здатні зіпсувати репутацію найгостиннішої господині. Такий промах будуть довго обговорювати разом із вашим особистим життям.

Джерело: ukr.media

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень