4 найгірші кольори манікюру для жінок 50+ (ФОТО)

І поради, чим їх замінити

Бордовий

Цей колір найчастіше обирають жінки елегантного віку. Але він через свій синій підтон робить виразнішими недоліки шкіри. 

Чим замінити? Темно-коричневим чи темно-бордовим відтінком. Зауважимо лишень, що цей колір може підкреслити худорлявість рук. Тому ставтеся до нього з обережністю.

Ніжно-рожевий

Такий колір зовсім не підходить зрілим рукам. А якщо рожевий ще й з перламутром, то підкреслить вени, зморшки та всі інші недоліки шкіри.

Чим замінити? Ягідним відтінком. Такий природний колір гарно поєднується зі шкірою рук жінок після 50 років. Але якщо на руках є сині прожилки вен, краще від нього відмовитися на користь коралових чи червоних відтінків. 

Зелений

На зрілих руках такий колір виглядатиме вульгарно. З оливковим відтінком зеленого руки виглядатимуть наче мертві, а темно-зелений колір підкреслить суху кутикулу і вікові зміни шкіри. 

Чим замінити? Жовтим кольором. Але він підійде, якщо руки не виглядають дуже старо і добре доглянуті. 

Чорний

Теж не той колір, що пасує віковим рукам. Він підкреслить недоліки і пухких, і надто худих рук. 

Чим замінити? Якщо хочеться помітності, зупиніть свій вибір на червоному кольорі. Він виглядає елегантно і стримано, згладить нерівність шкіри рук, підсвітить її зсередини.

Джерело: ТСН

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень