5 зловісних знаків, які попереджають про нещастя: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Зупинився годинник

Для того, щоб правильно розтлумачити таку прикмету, потрібно звернути увагу на те, кому належить годинник. Якщо механізм носить певна людина, то їй слід краще піклуватися про своє здоров'я - велика ймовірність хвороби.

Якщо ж зупинився настінний годинник в будинку, в такому випадку житлу може загрожувати пожежа, пограбування, хвороба когось із проживаючих в ньому.

 

Птах залетів у вікно

Уважно подивіться на те, як поводиться птах, що опинився всередині квартири. Влетів у відкрите вікно - знак від померлих родичів. Езотерики вважають, що душі загиблих приходять у світ живих у вигляді птахів і намагаються про щось попередити.

Пернатий потрапив в будинок через двері - до важкої хвороби когось із рідних.

Якщо у вас є кішка і вона зловила непроханого гостя - це добрий знак. Домашня тварина захистила вас від можливих неприємностей.

Собака виє вночі

Завдяки хорошому нюху і здатності вловлювати енергетичні вібрації, собака може відчути зміни і попередити про них господаря.

Пам'ятайте, що якщо пес виє вночі - погані новини прийдуть здалеку або людина постраждає від чужих рук. 

Якщо пес жалібно скиглить поруч з вами - чекайте проблем зі здоров'ям. Нескінченне виття і катання собаки по підлозі - до значних змін у житті. А якщо тварина виє або скиглить перед важливою подією, будьте впевнені - все піде не за планом.

Каркання ворони

З давніх-давен вважалося, що ворони - провісники поганих новин, бо тісно пов'язані з потойбічним світом. Наприклад, якщо ви чуєте каркання ворони, але не бачите саму птицю - це попередження про хворобу.

Ворона сіла поруч, поговорила з вами і полетіла - в житті ви щось робите неправильно, потрібно міняти напрямок.

Чути каркання під вікнами кілька днів поспіль - про вас хтось розпускає плітки. Ворона скаче по підвіконню - до великих грошових витрат.

Розбилось дзеркало

Кожен з нас чув про те, що розбити дзеркало - поганий знак. Народні прикмети свідчать, що дзеркало, що розбилося на сотні дрібних осколків віщує біду.

Дивитися в розбите дзеркало теж не можна - накличете біду на себе і своїх рідних. 

Якщо предмет розбився у вас в руках, значить, неприємності стануться саме з вами. Уберегти себе від таких проблем можна, якщо зібрати осколки віником, не дивлячись в них, загорнути в тканину і винести на смітник поза домом.

Джерело

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень