5 українських зірок, які готуються до поповнення: як зараз вони виглядають (ФОТО)

Хтось стане батьками вперше, а хтось стане багатодітною сім'єю

Попри терористичну війну, життя триває, і показовим доказом цьому є українські зірки, які просто зараз очікують на поповнення в сімʼях.

Зокрема, під серцем носить синочка 40-річна співачка Джамала, яка стане багатодітною мамою у 2024 році, а 37-річна телеведуча Іванна Онуфрійчук 10 квітня потішила фанів звісткою про майбутнього первістка. 

Багато зірок зовсім нещодавно теж стали батьками: хтось вперше, а хтось уже вдруге і навіть втретє. Мова, зокрема, про співака Віталія Козловського та акторку й телеведучу Лілію Ребрик. 

А ось добірка тих, хто саме зараз чекає на поповнення.

Джамала 

Як вже зазначили, народна артистка України у 2024 році стане багатодітною мамою. Зараз вона з чоловіком виховує двох синів: Еміра-Рахмана, якому скоро виповниться шість років та Селіма-Гірая, якому всього три роки.

А вже незабаром ця чоловіча компанія поповниться – і знову хлопчиком! Принаймні, Джа натякнула, що очікує саме на сина, коли процитувала рядки з поезії Тараса Шевченка: «І буде син, і буде мати». 

Іванна Онуфрійчук 

Ведуча «Танців з зірками» оголосила про свою вагітність 10 квітня. 37-річна зірка чекає на первістка від свого чоловіка Алмаза, з яким нині мешкає у Швейцарії. 

Пара ретельно готувалася до цього відповідального кроку, а зараз Іванна насолоджується кожною миттю свого особливого стану та намагається встигнути закінчити всі справи до пологів.

Наталія Татарінцева та Женя Кот

Український хореограф Женя Кот і його дружина-спортсменка, переможниця змагань з пол-денсу Наталія Татарінцева також зараз в очікуванні первістка. Для пари це особлива радість, адже вони намагалися завагітніти багато років.

Ба більше, парі ставили діагноз – безпліддя.  

Даша Євтух 

Блогерка й учасниця 11 сезону «МастерШеф» (СТБ) також у 2024 році готується вперше стати мамою. Вона вийшла заміж у серпні минулого року, а вже в січні цього року повідомила радісну звістку.

Інфлюєнсерка влаштувала сюрприз чоловіку, подарувавши бокс із солодощами, а на дні сховала тест на вагітність із двома смужками. 

Макс Чмерковський і Пета Маргатройд

Відомий українсько-американський хореограф Макс Чмерковський, який був головним героєм першого сезону шоу «Холостяк», також готується втретє стати батьком.

Його дружина, теж танцівниця Пета Маргатройд завагітніла через 4 місяці після других пологів і поспішила поділитися цією новиною з коханим по FaceTime.

Не так давно жінка пережила викидень, тож дуже зраділа звістці про третю вагітність, як і її зірковий чоловік-українець. 

Джерело: OBOZ.UA

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень