5 трав, які спалюють жир та пришвидшують метаболізм

Зелень, яку треба додати в раціон

Зелень допомагає покращити обмінні процеси в організмі та налагодити роботу шлункового тракту. Зелень в раціоні відмінно доповнює процес схуднення і допомагає спалювати жир ефективніше.

Зелень майже немає калорій. При цьому хімічний склад трав рясніє корисними сполуками та особливо добре впливає на травлення та процес розщеплення ліпідних відкладень.

Ці види трав слід вживати щодня. Деякі з них краще додавати до чаю або заварювати самостійно.

  • Петрушка містить багато вітаміну С, що допомагає прискорити спалювання жиру в організмі. А ще петрушка має сечогінний ефект, що теж важливо.
  • Кріп рекомендують їсти для профілактики закрепів, він зменшує метеоризм та здуття.
  • Базилік багатий на таніни — похідні дубильної кислоти, які прискорюють обмін речовин і зменшують кількість жирових клітин в організмі. Найкраще додавати базилік у чай, адже в ньому також міститься в'язка на смак дубильна кислота.
  • М'ята допомагає знизити апетит і відбити потяг до солодкого. А ще м'ята стимулює роботу лімфатичної системи й може запобігти появі набряків.
  • Ромашка натуральний засіб для заспокоєння шлунку та зменшення здуття живота. Однак завдяки протизапальному ефекту ромашка стимулює обмінні процеси та допомагає прискорити спалення жиру.

Повідомлення про здоров'я мають суто рекомендаційний характер. У випадку виникнення проблем - звертайтеся до лікаря. Не займайтесь самолікуванням.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень