5 предметів, які привертають гроші у дім: народні прикмети

Як привернути багатство в дім

Що варто мати удома, щоб покращити своє фінансове становище.

Апельсинове дерево

Серед властивостей цієї рослини – привертання прибутку та багатства. Проте за нею варто ретельно доглядати та слідкувати, щоб деревце не зів'яло.

Крім того, апельсинове дерево якісно підвищує працездатність та запобігає депресії завдяки приємному аромату.

 

Килим

Цей предмет інтер'єру має не лише практичне призначення, а й містичне: він може якісно покращити ваш фінансовий стан. Знову ж таки, обирати варто килими червоного кольору.

Якщо вам не подобається такий яскравий колір або ви не хочете заповнювати ним кімнату, знайдіть килимок невеликого розміру, який покладіть поряд з робочим місцем або столом.

Пісочний годинник 

Цей розкішний та естетично приємний аксесуар має властивість залучати в домівку гроші. Головне, щоб пісок у годиннику був справжній та не забарвлений. 

Акваріум

Заведіть вдома золотих рибок, які, крім грошей, привернуть везіння, удачу та сприятимуть виконанню бажань. Але не варто заводити лише одну рибку й забувати про неї. Піклуйтеся про улюбленця: придбайте якісний акваріум та гарно наповніть його.

Дзеркало круглої форми

Особливо гарно, якщо воно матиме дерев'яну раму. Воно буде відображати позитивну енергію, накопичувати її всередині та передавати власнику сторицею. 

Джерело: МЕТА

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень