5 предметів у домі, які притягують гроші та багатство: народні прикмети

Які предмети у домі притягують гроші

Скарбничка

Наші предки вірили, що скляна або керамічна скарбничка є справжнім магнітом для грошей. Ніколи не можна її тримати порожньою. Періодично її потрібно струшувати, щоб дзвін монет притягував у дім гроші.

Розбиваючи копилку, завжди залишали одну монету із неї «на розпілд». Її зберігали в гаманці або клали у нову скарбничку.

 

Грошове дерево

Цю кімнатну рослину вважають символом фінансового добробуту. На дно горщика завжди клали монету. Якщо ви купили рослину і поки не збираєтесь її пересаджувати, приклейте монету до дна горщика ззовні.

Також не варто розміщувати поряд із грошовим деревом кактуси та інші рослини з гострим листям, вони будуть поглинати фінансову енергію рослини.

 

Акваріум

Вода символізує багатство, щастя й удачу, вона також очищає простір навколо людини. Рибка золотого кольору - це символ сімейного щастя і достатку.

Згідно з фен-шуй, число 9 приносить в будинок багатство і гармонію, так що для посилення впливу удачі в акваріумі має бути дев’ять рибок.

 

Клубок червоних ниток

Привернути багатство також допоможе звичайний клубок червоних ниток.

Вдома такий клубок розмотують і намотують на дерев'яну палицю або дерев'яну ложку. Потім такий фінансовий талісман кладуть під ліжко і чекають на багатство.

Сувенір із бурштину

Пращури вірили, бурштин зміцнює здоров'я, захищає оселю від злих духів і привертає благополуччя та достаток. Щоб камінь притягував благополуччя у дім, його клали біля вхідних дверей.

Також бурштин можна розмістити, наприклад, на столі поруч з комп'ютером, щоб на нього потрапляло розсіяне світло.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень