5 ознак, що у вас були в роду відьми та провидці: народні прикмети

Прикмети наших пращурів

Ознаки, за якими можна дізнатися, чи володієте ви надприродною енергією.

Інтуїція

Як правило, відьми мають прекрасне чуття. Вони, самі того не підозрюючи, можуть передчувати біду, що насувається, вдалу операцію з нерухомістю, відчути недобрі наміри або виявити погану людину.

Вони практично завжди знають, до чого призведе та чи інша дія. І це почуття можна порівняти з внутрішньою впевненістю, хоча часом незрозуміло, звідки вона береться.

 

Цілительські здібності

У тих випадках, коли людина отримує фізично шкоду, то руки мимоволі тягнуться до хворого місця, щоб його розтерти. Вважається, що ми створюємо тертям тепло і заспокоюємо нервові закінчення. Однак нащадки відьом здатні змусити одним дотиком забути про біль, причому не тільки власний, а й чужий.

Дежавю

Деякі люди стикаються з раптовими осяяннями, коли раптом розуміють, що те, що відбувається з ними в теперішньому моменті, вже колись було раніше. Це явище відоме навіть науковій спільноті, проте знайти пояснення йому досі ніхто не зміг.

Деякі вчені схильні вважати, що людина просто переживає стан із минулого, про який вона вже давно забула.

Езотерики та екстрасенси впевнені, що так відображаються сліди нашого минулого життя. Вони стверджують, що, розвиваючи свої магічні здібності, можна передбачати майбутнє.

Зв'язок із природою

Ви любите влаштуватися на березі озера, щоб насолоджуватися безкрайніми лісами й полями, впиватися краєвидами джерел, річок і озер, слухати спів птахів і шелест листя - тоді ви маєте сильний зв'язок із природою.

Вас не лякає ні спопеляюча спека, ні холод, що обморожує, навіть гроза приносить вам справжнє задоволення, адже ви відчуваєте, як енергія матінки-природи ніби циркулює по ваших венах.

 

Любов до тварин

Деяким жінкам притаманний особливий зв'язок із тваринами. Бійцівські сторожові пси в їхній присутності стають практично буквально піддатливими цуценятами, коти, що звикли зустрічати незнайомців гострими зубами й пазурами, із задоволенням дозволяють себе гладити й пестити.

Нерідко такі люди з самого дитинства прекрасно ладнають з тваринами і практично ніколи не відчувають труднощів при спілкуванні з ними.

Джерело: УкрМедіа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень