18 грудня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

18 грудня відзначають іменини чоловіка з іменами Віктор, Ілля, Максим, Севастьян, Семен та Федір.

Також День ангела сьогодні святкують жінки з іменами Віра та Зоя.

Вітання з Днем ангела

***

Вітаю з Днем ангела. Бажаю щирості, ніжності, надії, любові, благополуччя, духовності та краси! Нехай твоє життя буде радісним. Нехай твоя посмішка буде світлою, нехай твоя віра буде міцною, нехай твоя душа буде щасливою!

***

Вітаю з Днем ангела. Нехай шлях твій в'ється світлою смугою і доброю дорогою, нехай ангел охоронець захистить тебе від життєвих бід і напастей, нехай твої добрі вчинки і благі справи принесуть вірну любов і справжнє щастя.

***

У День ангела від чистого серця хочу побажати мудрості і гідності, честі і благородства, міцної віри і душевних сил, небесної благодаті і незламного характеру, світлих надій і чистої любові, доброго миру і щирих молитов.

***

Вітаю з іменинами! Хочу побажати вам мужності при подоланні будь-яких складних життєвих ситуацій. Нехай янгол охоронець не дає вам втрачати віру в краще! І нехай ця віра в вас постійно зростає і міцніє!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень