16 травня - День ангела Аліни: Вітання та листівки (ФОТО)

З Днем ангела!

Ім'я Аліна має два значення з давньогерманської ім'я означає «благородна», а в латинській версії звучить як «чужа», «інша», «не схожа».

Вітання з Днем ангела Аліни

***

Святкує Ангел, там поміж зірок
Свої чудові, добрі іменини.
А ми вітаєм нині всіх жінок
З прекрасним, гарним іменем — Аліна.

Хай Ангел захищає від тривог
Від лиха і біди оберігає.
Хай щастя шле всемилостивий Бог,
І завжди у житті допомагає!

***

Вітаю, мила Аліно, з нагоди твого дня ангела! Ти є світлим промінчиком у житті багатьох людей, і вони щасливі, що ти поряд. Бажаю тобі нескінченної любові і злагоди, щоб кожен день був повний радості й благополуччя. Нехай ангели завжди оберігають тебе, а щастя супроводжує тебе на всіх життєвих шляхах. 

***

Дорога Аліно, щиро вітаю тебе з іменинами! Нехай ангели турбуються про тебе й надсилають багато добра, щастя і любові. Хай кожен день принесе тобі радість і достаток. Зичу тобі чудового святкування й незабутніх моментів!

***

Аліночко, вітаю тебе зі святом! Нехай в твоєму житті не буде місця для сірих і похмурих фарб, а кожен день твого життя буде яскравим і світлим! твоє ім'я немов відображення тебе, ти великодушна і добра, бажаю, щоб на твоєму життєвому шляху тобі зустрічалися саме такі люди!

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень