13 вересня: Хто сьогодні святкує День ангела (ФОТО)

Вітайте іменинників!

День ангела 13 вересня відзначають чоловіки з іменами Ілля, Корнелій, Леонтій, Лук'ян, Петро, Юліан.

Жінки сьогодні іменини не святкують.

 

Вітання з Днем ангела

***

Нехай цей прекрасний день – день твого ангела, буде ознаменований початком нових звершень. Нехай всі вершини світу підкоряться тобі і ти станеш по праву називатися переможцем. Нехай в складний момент життя поруч виявиться той, хто не дозволить тобі впасти і простягне руку допомоги. Так вперед, до своєї мрії, без сумніву і страху! 

***

Вітаю з Днем ангела! Бажаю кар’єрних злетів, успіхів у всіх починаннях, процвітання і благополуччя. Нехай близькі друзі залишаються надійними, готовими завжди прийти до тебе на допомогу. Нехай найзаповітніші мрії здійснюються, а удача не покидає ні на мить. Будь щасливий і насолоджуйся кожним прожитим днем.

***

Вітаємо з Днем ангела! Бажаємо благополучного і стабільного життя, наповненого затишком, добром і непорушними традиціями. Бажаємо завжди жити в злагоді з людьми і навколишнім світом, знаходити підтримку і розуміння, завжди відчувати свою потрібність і значимість. Ніколи не знати хвороб і смутку, позитивно дивитися на речі і бачити хороше, навіть в дрібницях.

***

Сьогодні від душі хочу привітати тебе з іменинами. Я тобі побажаю ніколи не зупинятися на шляху до своїх бажань, впевнено підніматися по сходах успіху і удачі, збирати по дорозі життя радісні події і щасливі моменти, здійснювати благі і добрі вчинки, бути шанованим і коханим чоловіком.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Алексєєва Вікторія

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень