Жінка, яка продавала яйця по 17 грн, мутила схеми для ЗСУ ще з часів Януковича та Порошенка? (ВІДЕО)

Послухайте, що каже Соколова

Цікавий допис поширила Яніна Соколова. Подаємо далі її авторський матеріал без змін.

Люди у вишиванках на фото – родина Гринкевич. Нижче пані Тетяна Глиняна. Об’єднало їх сусідством в цьому пості те, що обидві родини фрагментарно або повністю живуть з грошей зухвало спизджених на закупівлях Міністерства оборони для війська.

Ціна питання – мільярди. youtu.be/WKfHb3h5F3s

Період функціонування схеми розкрадання – мінімум з 2013, коли компаніями близькими до Тетяни зацікавилися правоохоронні органи і про її бізнес стало відомо.

Втім оборудки це не зупинило. Суди українські… ну ви у курсі.

 

Так от. Торік постачальниця харчів для ЗСУ, зокрема яєць по 17 гривень, купила декілька готелів в Хорватії.

Ціна готелів – 10 млн євро. Тетяна Глиняна вважається однією з найбільших постачальниць харчів для ЗСУ. Готелі Тетяна купила у місті Спліт.

У 2023 році підприємиця почала з'являтися у хорватських готелях як нова власниця та давала вказівки персоналу українською.

За допомогою хорватського бізнес-реєстру встановили, що з осені 2023 року ця бізнеследі стала бенефіціаром компаній, котрі володіють кількома готелями у місті Спліт:

  • бутік-готель Mirari – має 18 кімнат, ресторан та басейн на даху; -готель Ora категорії 4* – має 24 номери, ресторан та конгрес-центр на 50 осіб;
  • бутік-готель Luxe категорії 4* – має 30 номерів, ресторан, СПА-центр та конференц-кімнату на 8 осіб;
  • готель Posh категорії 5*

Взагалі бізнес-група, яку пов’язують з Тетяною Глиняною, до нещодавнього скандалу з яйцями по 17 грн була одним з ключових постачальників продуктів харчування Міністерству оборони України, Державній прикордонній службі, Національній гвардії України та іншим державним закладам.

Компанія мала в управління близько 200 їдалень Міністерства оборони.

В родині Гринкевичів люблять так -- костюмовані -- фото

Ще один пан. На фото з родиною. Львів'янин Ігор Гринкевич. Це бізнесмен-будівельник зі Львова. Той, що намагався дати керівнику ДБР хабар у розмірі $500 тис., аби керівник посприяв у поверненні майна, яке вилучили у підконтрольних йому фірмах у межах кримінального провадження.

На початку 2023 року його компанії несподівано починають працювати з Міноборони на постачанні ОДЯГУ для ЗСУ.

Не маючи жодного виробництва одягу, жодної швейної машинки і спеціалістів, компанії Гринкевичів у січні-лютому 2023 підписали з Міноборони 23 договори на загальну суму 1,54 млрд грн. на постачання літнього одягу та білизни.

 

Компанії Гринкевича нічого НЕ виробляли, просто купували одяг в Туреччині. Отримані від Міноборони гроші: - 60% в кишеню, 40% - платежі в Туреччину.

 

Із загальної суми закупівель ДЕРЖАВНИХ грошей - 1.54 МІЛЬЯРДА ГРИВЕНЬ, 1 мільярд грн виведено в тінь.

На «зароблені» кошти Гринкевичі у 2023 році здійснили кілька великих покупок. Це були квартири, будинки та земельні ділянки для всіх членів родини.

Як думаєте, яким чином треба вчиняти з крадіями армії держави, яка воює? І що з людьми у нашій країні не так?

 

Бо уявити, що ці люди у вишиванках не розуміли, шо вони роблять – не можливо.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень