«Майбутнє житиме своє щасливе життя на костях піхоти. Діти і дорослі, всі», - Аліна Сарнатська

Аспірантка з соціальної роботи, яка пішла в ЗСУ

Піхота варта того, аби про неї говорити не один день.

Нижче подаємо допис Аліни Сарнатської (Alina Sarnatska).

Про неї відомо, що вона – аспірантка з соціальної роботи, яка пішла в ЗСУ

Аліна Сарнатська -- ліворуч (скріншот з її сторінки)

НАЙКРАЩІ

Майбутнє житиме своє щасливе життя на костях піхоти. Діти і дорослі, всі.

А моя піхота це Михась, який пішов захищати наречену і майбутню дитину. За рік наречена попросила не приїздити додому у відпустку, бо їй треба розібратися в собі. Вона розібралась і тепер у Михася немає куди приїжджати.

Моя піхота це Вітька. Вернувся без ноги, на роботу в селі не беруть, жінка плаче, Вітька бухає. Виплати по пораненню закінчилися. Вітька каже краще б вмер, хоч дітям гроші.

Моя піхота це Рома, який відмовився від евакуації, довгі години чекав підкріплення і повз в пеклі, щоби забрати двох наших мертвих. Тепер він живе у великому місті, люди в метро сидять біля нього і голосно сміються і все це виглядає так, ніби він звичайна людина. А він – Герой.

Моя піхота це Олена з Буковини, яка літає на великих безпілотниках. Коли вона пішла воювать, чоловік трошки попишався нею і подав на розлучення. Олена знає що не повернеться, хоче лише забрати з собою побільше ворогів.

Моя піхота це найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі, найкращі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень