Порошенко таки збирається йти у мери Києва? «Його може зупинити лише страх поразки, але..» (ФОТО)

Бентега і сподівання, чи …тролінг від Сивочолого Гетьмана

Форум «Української правди» вже який день обговорює можливе висування Петра Порошенка кандидатом на посаду міського голови Києва.

Приводом послужили білборди, які з’явилися на вулицях столиці.

Сама «Українська правда» при цьому пише:

У такій партії, як «ЄС», не може бути іншого лідера, крім Порошенка. Врешті, дехто в оточенні Петра Олексійовича серйозно пропонує особисто йому подумати про крісло мера столиці.

 

Колись Петро Порошенко уже націлювався на Київ, але несподівано став президентом. Тепер мерство у столиці дало б Порошенку власну «цитадель опору» і плацдарм для підготовки «камбеку». 

 

І вже точно участь Петра Олексійовича у київських виборах змінила б розклад сил. Однак є велика небезпека такої гри – програш Кличку здатен поставити хрест на сподіваннях на великий реванш.

Натомість «Сьогодні» зазначає:

«Європейська Солідарність» п'ятого президента України тримає інтригу. На з'їзді 31 серпня партія заявила про похід на місцеві вибори. Імена кандидатів в мери великих міст обіцяють озвучити до 15 вересня.

 

До останнього в партії не виключали, що можуть висунути нардепа від «ЄС» Олексія Гончаренка. Однак поява на вулицях столиці білбордів Петра Порошенка з гаслами «Наша мета – Європейський Київ» сплутала всі карти і відразу ж підняла галас в ЗМІ і соцмережах – мовляв, Порошенко думає над походом в мери Києва.

При цьому, дехто зауважує, що білборди – це всього лише тролінг з боку «Сивочолого гетьмана», але…

Точно ніхто не знає

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень