Чи дочекаються учні 4 і 7 класів шкільних підручників?

Відповідь від Міністерства отримали в обласному управлінні освіти

Нагадаємо, Міносвіти проанонсувало, що книги почнуть надходити в регіони ще минулої п‘ятниці, 11 грудня. В обласному управлінні освіти налаштовані не так оптимістично і кажуть, що, ймовірно, книги будуть в школах Рівненщини до кінця цього року, а то й на початку наступного, вже після канікул.

Зокрема, як повідомив начальник управління Григорій Таргонський, освітяни отримали лист від Міністерства, в якому повідомили, що доставка підручників розпочнеться другого грудня. Проте, на сьогодні жодного посібника в область ще не надійшло:

 

- Ми отримали лист Міністерства освіти і науки про те, що з другого грудня розпочнеться доставка підручників. Проте, станом на сьогоднішній день, за тією інформацією, якою ми володіємо, ще підручники до нас не надходили. Були певні проблеми на рівні Міністерства освіти з фінансуванням друку підручників, з проведенням тендерних процедур, хто буде завозити підручники. Всі ці речі вже виконані і, сподіваємося, що, орієнтовно, до кінця цього року-на почтку січня підручники вже будуть.

Нагадаємо, на час відсутності підручників учням радять користуватися їх електронними варіантами на електронному репозитарії.

Проблема лише в тому, що навіть на електронному ресурсі Міністерства освіти посібники не в повному обсязі. Варто зауважити також, що в книгарнях підручники для 4 та 7 класів є і чимало батьків вже придбали їх за власний кошт.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень