Євробачення-2016: результати першого півфіналу

До фіналу вийшли Джамала, «The Hardkiss» та «Brunettes Shoot Blondes»

Співачка Джамала, гурти «The Hardkiss» та «Brunettes Shoot Blondes» поборються за право представляти Україну на Євробаченні – вони вийшли до фіналу національного відбору.

6 лютого відбувся перший півфінал, в якому взяли участь Джамала, Анастасія Приходько, «Brunettes Shoot Blondes», «The Hardkiss», Тоня Матвієнко, Владислав Курасов, Лавіка, Аїда Миколайчук, Світлана Тарабарова.

За результатами СМС-голосування та оцінок журі, до якого увійшли Руслана, Костянтин Меладзе та Андрій Данилко, до фіналу вийшли Джамала, «The Hardkiss» та «Brunettes Shoot Blondes».

13 лютого відбудеться другий півфінал, в якому братимуть участь SunSay, «НеАнгели», «Pur:Pur», «ALLOISE», «Peaks of Kings», «Pringlez», Вікторія Петрик, Аркадій Войтюк та «Japanda».

А вже 21 лютого відбудеться фінал і ми дізнаємося, хто представлятиме Україну на Євробаченні.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень