Вийшов тизер українського мультсеріалу «Мама поспішає додому»

Вітчизняний мультик заснований на популярній інтерактивній книзі

Відома українська дитяча книжка «Мама поспішає додому» знайшла своє продовження в анімації – нещодавно світ побачив перший тизер однойменного мультсеріалу, пише kino-teatr.ua.

В основі сюжету - незвичайні пригоди звичайної родини, яка мешкає у великому місті та мусить творити дива, аби встигнути побути разом у сімейному колі. Щодня Мама і Тато поспішають додому до свого 5-річного сина Лесика, долаючи типові для мегаполісів - а інколи й геть неймовірні - перепони та вирішуючи заплутані ситуації, щоб вчасно ввечері усім разом зібратися, як справжня дружня родина, яка вірить у чудеса.

Вперше книгу «Мама поспішає додому» було видано у 2010 році - з тих пір вона здобула велику популярність в Україні, країнах СНД та Європі, а незабаром буде видана у Китаї. Інтерактивний мобільний додаток, випущений за мотивами книги, отримав безліч схвальних відгуків та був завантажений більше 50 000 разів. Наразі виробництвом анімаційного серіалу «Мама поспішає додому» займається видавництво книг та креативний продакшен мультимедійного дитячого контенту Glowberry (у складі FILM.UA Group) разом зі студією Animagrad. Цієї осені відбудеться інтернет-прем’єра пілотної серії серіалу, а орієнтовна дата готовності першого сезону - 2018 рік.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень