Вийшов перший тизер восьмого сезону «Гри престолів»

Нам обіцяють найбільш епічну битву в історії телебачення

Творці серіалу потішили шанувальників новими, нехай і вельми туманними деталями фінального сезону «Гри престолів». До прем'єри залишається менше ніж півроку, і канал HBO представив глядачам новий тизер. 30-секундний ролик обіцяє те, чого фанати чекали вісім років - зіткнення льоду і полум'я.

Канал HBO поки не готовий показати офіційні кадри з майбутніх серій. У тикері ж глядачі можуть побачити лише карту Вестероса. На півночі все починає замерзати, лід покриває фігури вовка і дракона - символи Старків і Таргарієнів. На півдні фігуру лева – символ Ланністерів - поглинає полум'я. Вогонь і лід рухаються назустріч один одному, поки не сплітаються в поєдинку, обіцяючи нам останню війну Вестероса й Білих блукачів.

 

 

Подробиці сюжету восьмого сезону тримаються в секреті, але режисери обіцяють глядачам, можливо, найбільш грандіозну битву в історії телебачення. За їхніми словами, сутичка з блукачами перевершить «Червоне весілля» та «Битву Бастардів». Прем'єра фінального сезону «Гри престолів» відбудеться в квітні 2019 року.

Наші новини у Тelegram. Номер у Viber063-73-4-106-4 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень